Boven de 50,- geen verzendkosten!

Wat leuk dat je op de website van AveryJane bent!  Je denkt vast "Wie zit er eigelijk achter AveryJane?"

Ik zal mezelf even netjes voorstellen, ik ben Sharifa, 31 jaar jong.  Een familie mens, die enorm van het leven geniet! Love to travel and love me some fashion want zeg nou zelf welke vrouw houd er niet van mode?

 

Mijn liefde voor mode begon al op jonge leeftijd. In het weekend sliep ik vaak bij m'n oma, samen gingen we meestal naar de Dappermarkt of de Albert Cuypmarkt,  daar kocht mijn oma de leukste accessoires, maar ook mooie stoffen om dan thuis achter de naaimachine iets moois van te makenđź‘—

 

En zo begon ik zelf steeds meer achter de naaimachine te zitten. Daarom heb ik na de middelbare school gekozen voor de modevak school en heb daar een geweldige tijd gehad. Nadat ik mijn diploma had behaald 🎓heb ik toch voor een ander beroep gekozen namelijk stewardess🛫
Ondanks mijn fulltime baan als stewardess, heb ik altijd coupeuse werk gedaan. En omdat ik een kledingstuk alleen zo saai vond probeerde ik altijd een accessoire erbij te maken zoals een schoen bekleden met dezelfde stof of een leuke tas erbij.

Vandaar dus ook mijn liefde voor accessoires.

 

AveryJane staat voor betaalbare fashion, waarbij de prijs en kwaliteit voorop staan want ik geloof dat iedereen met elk budget er goed uit kan zien! We zullen genoeg nieuwe items hebben op de website dus blijf vooral terugkomen want dat waardeer ik enorm!

Voor nu shopze en volg AveryJane ook op instagram en Facebook.

 

Groetjes,

 

Sharifa